Keksi datiraju još iz davnih vremena, kada su ih Rimljani pekli u obliku malih slatkih ili slanih zalogaja pod nazivom "biskvit" (što znači "dva puta pečen"). Prva verzija modernih kolačića pojavila se u srednjem vijeku, kada su putnici i trgovci trebali trajnu hranu za duga putovanja. Širenjem trgovačkih putova postali su popularni u cijelom svijetu, a posebno u Europi. Danas kolačići dolaze u mnogo varijanti, od jednostavnih suhih kolačića do bogatih i slatkih poslastica. A sada Kebiscotto u keto verziji.
Kebiscotto keksi su napravljeni od kvalitetnih sastojaka, pogodnih i za strogu keto dijetu. Bez pšeničnog brašna, glutena, šećera i maltitola, ali okus im je i dalje božanstven.
Prednosti Kebiscotto keto kolačića:
- bez pšeničnog brašna – umjesto njega koristi se brašno od badema
- s komadićima čokolade
- bez dodanih šećera
- zaslađen eritritolom
- bez glutena
- visok sadržaj dijetalnih vlakana
- pogodan za keto dijetu
Kome je namaz namijenjen?
- svima koji slijede principe keto, LCHF ili low carb prehrane
- svima koji traže dobar izvor masti
- svima koji bi unatoč dijeti voljeli imati slatko