Hranjive vrijednosti (100 g)
energetska vrijednost | 1353 kJ/329 kcal |
masti | 24 g |
- od toga zasićene masti | 1,8 g |
ugljikohidrati | 22 g* |
- od toga šećeri | 3 g |
- od toga polioli | 17 g |
vlakna | 29 g |
bjelančevine | 9,6 g |
sol | 0,02 g |
* 4,9 g neto ugljikohidrata/100 g
Deklaracija
ŠEĆERNI MARCIPAN bez dodanog šećera, sa zaslađivačima. Pogodno za vegane.
Neto količina: 200 g
Sukrin marcipan priprema se bez dodatka šećera, sa zaslađivačem Sukrin i stevijom. Sadrži samo 4,9 g iskoristivih ugljikohidrata na 100 g, što je cca. 90% manje. Možete ga jesti takvog ili ga koristiti kao sastojak za pripremu raznih slastica.
Nutritivna vrijednost (100 g): energetska vrijednost 1353 kJ/329 kcal, masti 24 g (od toga zasićene masti 1,8 g), ugljikohidrati 22 g* (od toga šećeri 3 g, polioli 17 g), dijetalna vlakna 29 g, bjelančevine 9,6 g, sol 0,02 g.*4,9 g iskoristivih ugljikohidrata/100 g
Sastojci: BADEM 45%, dijetalna vlakna (oligofruktoza, polidekstroza), sladilo (eritritol, steviol glikozidi), voda, konzervans (kalijev sorbat). Sadrži prirodne šećere.
Proizvod čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi, a nakon otvaranja u hladnjaku. Pretjerana konzumacija može imati laksativni učinak. Pakirano u kontroliranoj atmosferi.
Koristiti najmanje do datuma označenog na bočnoj strani pakiranja.
Proizvođač: Funksjonel Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024 www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si